Lev din Passion

ATT LEVA SIN PASSION
Vem är du? Varför lever du? Vad ska jag göra med mitt liv? Vad är meningen med mitt liv?
Detta är kraftfulla frågor de flesta av oss frågar oss själva någon gång i livet. Vad är det som jag skulle göra med mitt liv? Vilka är mina passioner? Jag vill hjälpa dig att upptäcka hur du hittar dina passioner samt meningsfullhet

Det är dags nu att … Upptäcka din passion och din meningsfullhet!
Har du någonsin känt lite vilsen eller ur läge i ditt liv och karriär? Gillar du vad du gör, men att det bara inte känns rätt? Är det något som saknas i ditt liv?

Passion är starka, kraftfulla känslor inom dig som ger dig den starka önskan, fokus, energi OCH entusiasm du behöver för att lyckas på ALLA områden i ditt liv. Ordet entusiasm kommer från det grekiska ordet entheos, som betyder “att fyllas med Gud”. När du verkligen är fylld med passion inuti är du strålande och andra kan se det och känna det. Människor vill ha vad du har. Och vad du har är ditt autentiska jag, som är extrem glädje, KÄRLEK och spänning om allt i livet. När du är passionerad och inspirerad skiljer det sig från motivation. Att vara motiverad kräver mer av extern push. Passion kommer inifrån. Den har en andlig karaktär. Ordet inspirera betyder “blåsa liv i” och inspirerad betyder “vara i anden”.

För att leva passionerat behöver du vara förankrad i din själ och kropp och stå i KONTAKT med det du brinner för. Det ligger i vår natur att sträva efter helhet, och passion är det som för samman din fysiska, mentala, själsliga och emotionella energi. När du är integrerad och medveten om vem du är och vad du vill, så lever, känner, tänker och handlar du utifrån din sanna natur.

När du är passionerad blir du bättre både på att prioritera och på att göra alla dina praktiska bestyr med lätthet, eftersom du är motiverad TILL att ge dig ut och skapa ett härligt liv. Det här hjälper dig också att säga ja till de saker som är bra för dig och att säga nej till de saker som inte är det. När du lär dig att verkligen njuta av ditt dagliga liv, kommer du helt naturligt att uppleva de små ögonblick av inspiration som uppstår när du följer din passion, något som i sin tur dramatiskt kan höja din energi och ge dig bättre självförtroende.

Skulle du vilja vakna varje dag med entusiasm och glädje för att leva? Det är möjligt.

Vi har alla hört att nyckeln till att vara lycklig är att hitta din passion. “Gör vad du älskar och du kommer aldrig arbeta en dag i ditt liv” är ett citat vi alla vet väl att sammanfattar den konventionella visdomen på denna punkt. Så, ok, behöver vi hitta våra passioner. Rättvist nog. Vettigt. Så du sitter ned med en penna och papper (eller kanske en Google-sökruta!) Och du börjar arbeta igenom några möjligheter vad din passion kan vara. Då kan du pausa … en fråga har precis slagit dig. Hur vet du egentligen när du inte hittar din passion?

Det är uppenbart inte är det: erkänner din passion när du inte ser det är ganska avgörande för att hitta din passion och upplåsning världens lovade lycka! Tänk om du missat det? Om din strävan att hitta din passion slutar utan svar! Betyder det att du bara inte passionerad som person? Att du är den enda personen på planeten som inte har en passion? Självklart inte! Vi har alla minst en passion, oavsett vår personliga make up. I själva verket är det på grund av vår unika personliga göra ups som vi kan vara säkra på att vi alla har en! Själva det faktum att vi är garanterat annorlunda att alla andra också garanterar vi att ha en annan uppfattning om vad som utgör något spännande och spännande. Så ge inte upp om du inte har hittat det ännu, du är fortfarande på din resa.

Ok, så vad om din resa är slut – du har ett svar. Men det är fel svar! På något sätt du har plockat något fel, eller bara till hälften rätt! Vad kommer att hända? Om du försöker att bygga en affär på det, kommer du att ge upp efter några månader, eftersom det inte var den rätta passionen? Om det var att spela ett instrument, kommer du låter hemskt för evigt eftersom det var bara en halv passion? Återigen – slappna av. Ge inte upp på sök. Det finns ett sätt att veta när du har hittat din passion, ett sätt att erkänna det som kommer att sätta dig till mods.

Det bästa sättet att förklara det är med en illustration. Du kanske kommer ihåg år 2000 fanns det en film släpptes heter Billy Elliott. Det handlar om en kolgruva som är sänt sin son Billy ner till den lokala ungdomsklubben lära sig att vara en boxare, men problemet var son inte ville vara en boxare, han ville bli balettdansös som är lite utanför -sätta för hans kolbrytning pappa! Jag är säker på om du inte har sett det man kan föreställa sig att det råder obalans orsakar detta!

Utan att avslöja för mycket för dem som inte har sett den, historien framställs den som Billy småningom försöker till Royal School of Ballet i London. En mycket intressant bild det är också! Här är han i detta klassiska gamla rum med polerade Trägolv och högt tak och den här panelen av sofistikerade (och rika ser) domare att se honom försöka dansa. Nu vet jag inte så mycket om dans men det föreföll mig att det var en lysande, driftiga, entusiastiska dans men han verkade inte ha så mycket skicklighet.

Hur som helst, kommer han till slut och han och hans pappa är ställde några frågor. Just när han är på väg att lämna ett av panelen säger till Billy, ‘Billy, innan du går, vad känns det att dansa? ” Och Billy Elliott tycker om den för en minut och han säger, “Det känns som elektricitet”.

En mycket intressant uttalande är inte det? När var sista gången något kändes el för dig? Nu menar jag inte när du gör arbete hemma och allt gick fel! När gjorde något känns faktiskt som elektricitet i ditt liv och vad Billy Elliotts komma?

Vi har alla drömmar som barn att vi aldrig får leva – som att vara en fotbollsstjärna. Det är naturligt när dessa bleknar när vi växer. Men någonstans i alla av oss är något som fortfarande får oss att känna som el – energi! – Är for genom oss. Det är antagligen något rätt under näsan, något man gör redan regelbundet. Så, hur vet du när du hittar din passion? Håll ögonen öppna och kom ihåg Billy Elliot. När du gör något och du känner att el, det är då du är där. Oavsett hur konstigt det är, har du hittat din passion.

När du har kontakt med ditt sanna jag då kan du leva livet med passion, syfte och meningsfullhet. Genom att ansluta med ditt sanna jag du upprättar du ett underbart flöde av energi att komma från dig naturligt och enkelt. Resultatet är ett liv fyllt med passion, syfte, mening och oändliga möjligheter.

Vad är passion? Passion är starka kraftfulla känslor inom dig som ger dig den starka önskan, fokus, energi och entusiasm du behöver för att lyckas på alla områden i ditt liv. Ordet entusiasm kommer från det grekiska ordet “entheos” som betyder “att fyllas med Gud”. När du verkligen är fylld med passion inuti är du strålande och andra kan se det och känna det. Människor vill ha vad du har. Och vad du har är ditt autentiska jag, som är extrem glädje, kärlek och spänning om allt i livet. När du är passionerad och inspirerad skiljer det sig från motivation i att vara motiverad kräver mer av en extern push. Passion kommer inifrån. Den har en andlig karaktär till det. Ordet inspirerade betyder “i anden.”

Vänner, jag heter Kjell Haglund, och jag tillbringade tjugofem år i en framgångsrik karriär innan jag listade ut vad som saknades i mitt eget liv. . . syftet & passionen.

Nu spenderas mina dagar med glädje som en professionell coach och utbildare – med passionen och syftet att hjälpa andra att upptäcka vad som saknas i deras egna liv. Det har gett mig möjlighet att hjälpa andra, och träffa några fantastiska människor längs vägen. Mitt liv och karriär är justerade, och jag njuter verkligen av det jag gör.

Är du redo att vara den du verkligen är med den storhet som du besitter varje dag med spänning och entusiasm? Är du redo att känna spänning-full av inspiration och idéer? Är du redo att upptäcka ditt syfte och din passion?

Bra! Nu är det perfekt tillfälle att börja. . .
Vad är Passion? Så hittar du hit och leva det!

“Passion är energi. Känn kraften som kommer från att fokusera på vad hetsar dig. “- Oprah Winfrey

Jag kunde inte hålla med Oprah mer! Passion är energi. Fråga vem som helst som har träffat mig och de kommer berätta för dig … Jag har en hel del båda! Ju mer passionerade du om dig själv, ditt arbete, ditt liv, eller vad det är du gör … Ju mer positiv energi du ger bort. Sann lycka kommer när du gör vad du är mest brinner för. Passion formar vår existens, bränslen eldar inspiration och öppnar oss för möjligheter och förändringar runt omkring oss. Passion är entusiasm och spänning för livet.

Passion kommer när du håller på ditt autentiska själv och gör vad som faller naturligt för dig. När det du gör är i linje med vem du är, du får energi från att göra det. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad. Jag har hittat min passion och jag lever det varje dag. Och låt mig säga dig, det är så otroligt fantastiskt att kunna leva gör vad du älskar!

Gör vad du älskar och göra det som är i linje med ditt syfte, kommer att vara det som kommer att motivera dig att hoppa ur sängen på morgonen och ser fram emot den kommande dagen. Ditt arbete är inte “arbete” eftersom det spännande, givande och intressant för dig. Det är inte ett “jobb” men en passion. Du kommer att upptäcka att ditt arbete inte verkar svårt för dig och du sätter i fler timmar än den genomsnittliga personen eftersom dina arbetstimmar flyga förbi så snabbt. Du kommer ofta tappar bort tid och vara så uppslukade i ditt arbete. När du gör vad du älskar, din passion för det är uppenbart för andra och som gör skillnaden mellan en givande karriär och ett jobb. Om du är olycklig och otillfredsställd i ditt nuvarande förhållande eller jobb, bor i inte bara fortsätta att göra dig olycklig, men du är också att inte låta dig själv möjlighet att förverkliga din fulla potential.

Passion gör att vi kan övervinna hinder. Oavsett om dessa hinder är faktiska eller inbillade, med passion du kommer att övervinna dem och se världen som en plats med oändlig potential. Kraften i passionen gör det också möjligt för oss att ha självförtroende, litar oss själva och att ta de risker som krävs för att leva varje dag till fullo.

Att leva med passion är om att ha modet att uttrycka dina tankar, åsikter, övertygelser och din kärlek för livet. Att kärlek för livet kommer därför att du lever ett liv av design, inte som standard. Efter din passion kan du göra det. Det är kraften i passion!

Våga tänk vad leva ett liv fyllt med passion är som, vågar föreställa sig möjligheter, våga leva din dröm, och våga att faktiskt söka efter vad du älskar. Vet att det inte bara en möjlighet, men en sannolikhet att leva med passion … om du har förtroende! Med förtroende och passion, är allt möjligt!

Jag hoppas att du utmana dig själv att leva med passion och ta risker och vidta åtgärder. För att du också kan leva livet fullt ut!

Här är några tips för dig som hjälper upptäcka vad du brinner för:

# 1 – Bestäm vad är du bra på
Vilka är dina färdigheter, talanger och gåvor? Det finns saker som du är naturligt bra på och gillar att göra. Ofta människor glömmer saker de duktiga på eftersom de kommer så naturligt. Tänk tillbaka till när du var yngre, så långt du kan, jobb, projekt, fritidsintressen. Kanske du har alltid varit en bra författare, låda, organisatör, skapare, byggare, lärare, vän? Tillbringa en timme tänkande om detta och gör en lista över alla dina svar.

# 2 – Bestäm vad brinner du för
Är det en del av ditt jobb som retas dig? Är det en hobby, en sida jobb, något som du frivilligt din tid med? Kanske är det något som du gör som en make, en förälder eller en vän. Kanske är det något som du inte har gjort på ett tag. Tillbringa en timme tänkande om detta och gör en lista över alla dina svar.

# 3 – Vad spendera du timmar att läsa om?
När jag får en passion för något, jag läste om det och undersök det för otaliga timmar. Det är en mycket bra indikation på något du kan vara passionerad!

“Om du inte vet vad din passion är, inse att en orsak till din existens på jorden är att hitta det.”
– Oprah Winfrey

Lever du din sanning ett liv med inre Passion.
11 testfrågor
Vilka är de tecken på att du lever din livssanning ett liv med din inre passion

Du vet när…..
1. Du är helt besatt av vad du gör – tiden bara flyger förbi och du är “hög” när du gör den “sak” du älskar. För dig är det inte “arbete” alls eftersom du njuter av varje ögonblick och spendera din tid gör exakt vad som retar och får dig lycklig. Det är vad får du “växer” ur sängen på morgonen, och när du är borta från det, kan du inte vänta att komma tillbaka till det …

2. Du är helt hyper fokuserad och i ett transliknande tillstånd när du gör det du älskar. Du känner att du har transporterats någon annanstans, och din immunitet till distraktion är “hög”. Ofta du inte kan höra människor runt omkring dig tala till dig, och bara inse när du hitta dig själv som väckte och föras tillbaka till ljudet av orden “Är du lyssna på mig? Hej, hörde du vad jag sa? “…

3. Du har en stark underliggande tro, hela tiden, att detta är definitivt vad du tänkt att göra …

4. Du behåller en stark tydlig vision flytande hela tiden av var du vill komma till – även när du är trött och utmattad, händelser och omständigheter inte flödar, saker verkar inte gå din väg, och folk är emot dig …

5. Du håller bara att gå när det börjar hetta till, och hålla sig upp och på med det

6. Du förvånas även av dig själv av din osvikliga envishet att hålla igång och du känner som om du drivs av detta, en inre kraft som driver dig …

7. Trots de hinder, prövningar, vedermödor och frustrationer som du upplevt och upplever, ser du tillbaka med ett leende och vet att du verkligen har fått den erfarenhet som du behöver. Du vet innerst inne att allt du gör och upplever är värt allt detta då det du gör har meningsfullhet och du lever din sanning och syfte …

8. Alla saker verkar bara falla på plats på ett enkelt och naturligt sätt, helt utan ansträngning, det verkar som, telefonsamtal, möten med olika människor, erbjudanden om stöd och vägledning, bara kommer i din väg på ett fullständigt naturligt sätt. Du slutar för ett ögonblick att tänka och fundera och du inser att du är på rätt spår av att se flödet av vad som händer och du ler för dig själv och du känner en verklig tillfredsställelse

9. Du ser att detta gör en verklig skillnad i andras liv mer än vad du trodde var möjligt. Du känner dig underbart och härligt värdefull. Deras feedback säger allt och du är ständigt förvånad med stor ödmjukhet …

10. Ibland har du en klar vision av vad du vill och du vet att vägen finns men den är inte alltid tydlig. Men när du är öppen för vägledning av dig själv så ser du vägen
Den här är lite tuffare –

11. Även om din passion eller ändamål är lite utanför det som människor accepterar ”Mainstream” och du är inte säker på exakt var du kommer att hamna, lever du din inre livssanning, du gör det i alla fall med uthållighet och tålamod. Även om du inte vet exakt vad dina chansningar och intuition leder dig, du litar helt på dig själv och din inre sanning och du är aldrig besviken med resultatet då du känner att du befinner dig på rätt väg. Du är fascinerad av resan och din tro verkar balansera ut oddsen även när det verkar du gå mot alla odds.

Jag kom över detta stora citerar tre gånger nyligen (3 gånger, aha!) –
“Om du följer din sällhet så sätter du dig på ett slags spår som har varit där hela tiden, väntande på dig, och det liv som du borde leva.. När du kan se att du nu börjar att möta människor som befinner sig i ditt område av salighet, och de öppnar nya dörrar för dig hela tiden. Jag säger, följ din lycka och var inte rädd, och dörrar öppnas hela tiden där du inte hade någon aning om att det fanns några. (Joseph Campbell)

Är det inte vettigt att om du älskar vad du gör, så gör du det oftare, lättare, och fortsätter att bli bättre på det? När du gör det, så kommer det värde som du ger dig själv och som du ger till andra att växa otroligt och exponentiellt.

Så det viktigaste är att börja göra vad du älskar nu. Agera! Gör dig immun mot distraktion! Komma på rätt spår och engagera …

Visst kan det inte leda ett framgångsrikt eller ens miljoner dollar business över natten, men under loppet av tiden, det är helt möjligt, och det händer hela tiden. Om andra kan göra det, så kan du!
Det kommer inte att finnas något mer tillfredsställande än att följa din livssanning, din kallelse, syfte och passion till en givande och blomstrande företag eller karriär satsning som du älskar att göra, varje dag, och leva det liv du var ämnad att leva.

Rulla till toppen