NYHET BOOT CAMP FÖR KROPP & SJÄL ONLINE 60 DAGAR

01oct12:0012:00NYHET BOOT CAMP FÖR KROPP & SJÄL ONLINE 60 DAGAR

Event Details

NYHET BOOT CAMP FÖR KROPP & SJÄL ONLINE 60 DAGAR

Kom i Form och hitta din Inre & Yttre Balans, Livsstils förändring på 60 dagar med ett program med dagliga övningar Med Power Walk, Meditation. Mindfulness, 5 Elementens Qi Gong Power Qi Gong, Coaching samt Insiktsfulla övningar för din egen
Personliga utveckling Där du kommer att få tillgång till en Gruppchat där vi peppar varandra Varje dag med Coaching och med Videos samt en Gruppcoaching Online Live varje vecka över Zoom

Denna 60-dagars Booth Camp kommer att förändra ditt liv för alltid!

Du gör denna Booth Camp helt i din egen takt Kostnad 850/månad denna kostnad inkluderar allt studiematerial samt arbetsmaterial.

Det kommer även finnas möjlighet till Diplomering/Certifiering
Certifierad Mindfulness, Certifierad Meditationscoach
Certifierad 5 Elementens Qi Gong, Power Qi Gong

Den här kursen riktar sig till dig som har ett brinnande intresse av att växa som människa och som förstår att det är din inre utveckling som skapar verkliga resultat i ditt yttre liv. Du kommer att vara med om upplevelser som på ett bestående sätt påverkar ditt liv i grunden och få ökad förståelse för dig själv, vilka dina drivkrafter är, och vad du mår bra av och inte.

Du kan bara leva ditt eget liv och du lever bara en gång. Därför borde du, för din egen lyckas skull, göra det bästa av ditt liv och inte kasta bort ditt hopp, dina drömmar och ditt liv. Ta istället vara på att du finns till. Livet och världen rymmer så mycket möjligheter och chanser som bara väntar på att tas till vara, det finns smultronställen överallt som väntar på att upptäckas. Vad som passar dig och vilka upptäckter du vill göra är upp till dig. Det finns ingen inbyggd mening med livet. Meningen med livet måste du skapa. Du måste finna värden som du tycker är tillräckligt betydelsefulla att du känner att ditt liv är värt att leva.

Nu är verkligheten på det viset att du har ditt liv i dina egna händer – du skapar din egen lycka! Lycka är ingenting som bara händer dig, utan något som du måste sträva efter att uppnå. Men som människa har du en fri vilja du kan själv välja hur du vill leva och om du vill kan du när som helst ändra ditt liv. Ingen annan kan göra detta åt dig, du måste ta ditt ansvar som den människa du är. Och ditt viktigaste ansvar är: att känna efter vad som känns rätt för just dig. Någonting grundläggande som genomsyrar hela mitt sätt att tänka är att vi bör lära oss att lyssna till vår inre känsla, då den leder oss rätt. Känslan är den egenskap som identifierar och integrerar det som våra sinnen förser oss med.

Hela kursen är baserad på djupgående personlig utveckling och det kräver att du är villig att gå utanför din trygghetszon och ta personligt ansvar. Med andra ord är det här inte för alla. Känn efter … och lyssna på vad ditt inre säger.

Du vet att den här kursen är perfekt för dig ifall du längtar efter att använda dig av hela din potential och alla dina gåvor samt ditt inre ledarskap, och om du är en person som vill skapa ett liv där du känner dig riktigt levande och fri.

För jag lovar att även om resten av världen inte är i harmoni och balans ännu, så är det fullt möjligt för DIG att skapa detta i DITT liv redan nu! Genom att vara en aktiv skapare av ditt liv genom att använda ditt inre ledarskap.

Kursen är upplagd för att kunna kombineras med arbete och andra aktiviteter, och sker helt på distans. Detaljerat innehåll finns längre ner på sidan. Läs hela kursbeskrivningen och följ instruktionerna så får du all information du behöver.

Utveckling är något som växer inifrån. Var du befinner mig om en månad, ett år eller om tio år beror på dig själv och att du är 100 % ansvarig för dina val och handlingar, tankar och upplevelser. Det är också viktigt att komma ihåg att du aldrig kan ändra en annan människa, men däremot kan du ändra dig själv. Jag är helt säker. Livet bjuder på ett oändligt antal möjligheter om du bara är öppen för att se dem.

Det som visar sig som stor problem visar sig ofta, när du fått facit på hand, vara dolda välsignelser. Jag är helt övertygad om att livet egentligen går ut på att vi ska känna livsglädje känna inre harmoni och vara aktiva skapare av våra liv dvs skapa vårt liv precis som VI vill att det ska vara och fylla det med det som vi känner är viktigt för oss. För att uppnå detta gäller det att lära oss att skapa en stark Självkänsla samt inre frid och harmoni och skapa ett liv som är i balans som inte rubbas även om världen utanför oss rasar.

Du föds med en stor inre styrka och stark Självkänsla vilket innebär att du föds som en hel människa, med de funktioner som krävs för att utvecklas och finna dina syften i livet. Ett litet barns enkla och naturliga resa genom de första åren består av att ständigt upptäcka fler sidor hos sig själv och lära sig nytt. För oss människor är detta en resa som pågår hela livet om vi öppnar våra sinnen för att utvecklas. Som barn har du ägt alla dessa grundläggande kvaliteter, som har så stor betydelse för att du ska utvecklas i livet. Den stimulerande uppgiften är nu att återupptäcka dessa enkla grundvalar inom dig själv och omsätta dem i praktisk handling. Klarar du det så blir livet som du vill att det ska vara och du blir en medveten skapare.

Jag vill rikta min tacksamhet till mannen (Kjell Haglund) som har förändrat mitt synsätt på livet & hur den bör levas & synen på människor som är unika och magiska bara för att de existerar , via hans kurs ”Livscoach” Jag har även gjort ett stort intryck & ögonöppnare för många av mina klienter som jag har coachat & hjälpt de i sin vardag & liv. Eftersom vi alla har en uppgift här i livet , såsom jag ser det & min uppgift ÄR att hjälpa människor att veta vem de är hitta sin ”meningen med livet” Tacksam & överväldigat Med stark kärlek & ödmjukhet rekommenderar jag denna kurs för precis alla! Må bäst & förbli stark // Hanan G.

Anna ZO

Magisk!

Utbildningen förändrade både mig och mitt liv!

VEMS LIV LEVER DU?

Vi lever i ett informationssamhälle med högt tempo, snabba förändringar och mycket prylar. Vi utsätts för ett enormt livsbrus genom vår sociala omgivning, media, reklam, familjen, vänner, arbets eller studiekompisar och deras medvetna samt omedvetna krav och förväntningar varje vaken minut får vi ett budskap som talar om för oss hur vi ska leva, vara och se ut och vilka saker och prylar du ska ha, detta styr och begränsar hela vårt liv till att vara en slavar och robotar under de krav och förväntningar som vårt samhälle byggt upp. Du följer alla dessa signaler blint för det har du fått lärt dig att det ska du göra för det bestämmer dina livslögner och din anpassningsförmåga. Detta innebär att du lever ett liv bara utifrån vad dina skolkamrater, arbetskamrater, kompisar, reklamen, grannarna, släkten samt vad all annan påverkan anser. Du kanske känner att du inte har ett eget liv.

KÄNNER DU IGEN DIG

Vet du inte riktigt vem du är eller vart du är på väg? Känns det ibland som om du går åt fel håll eller ständigt trampar snett? Stanna upp och se dig omkring – du behöver inte vara vilse. Under den här kursen får du verktygen som hjälper dig att hitta rätt igen och själv skapa det liv du innerst inne längtar efter.

Allt fler människor upplever idag en känsla av tomhet vi hittar ingen djupare tillfredsställelse och meningsfullhet med vårt sätt att leva. När vi inte finner någon mening med vårt liv, förlorar vi kraft och energi. En utdragen livssituation med meningslöshet kan leda till sjukdom och depression. Många som reflekterar över sina liv upplever att de sitter fast. Att de inte kan förändra sin livssituation. “För att ha råd med huset, landstället, husvagnen och bilarna samt att ha möjlighet att kunna köpa det senaste i inom datorer, mobiler, kläder och allt annat som vi måste ha”.

Många är vi även som bär en känsla av att inte leva det liv vi egentligen vill leva. Att vi drömt och fantiserat om ett liv som ligger långt ifrån det som i själva verket omsluter oss. Vi söker något mer, något meningsfullt, något vi gillade, något vi glömde, något annat. Någon annan?! Vi känner oss borttappade och bortglömda i vår egen självvalda tillvaro.

Har VI egentligen någon aning om vad det verkligen är som vi vill ha ut av våra liv. Vems liv lever jag? Vilket liv vill jag egentligen leva? Vem vill jag vara? Vart är jag på väg? Vad vill jag göra och uppleva? Varför lever jag? Är det bara för att skaffa mig en familj och konsumera mig till ett liv eller är det någonting annat jag verkligen vill, då är de stora frågorna: “Vem vill jag vara, “Vart är jag på väg i livet”, ”Vilket är mitt syfte med att leva” om du inte vet så är det dags att ta reda på det nu.

Om du känner igen dig i något eller flera av påståendena – läs vidare

VARFÖR FINNS DENNA KURS

Nu är det är dags att kliva ur garderoben, omfamna ljuset samt gå vidare. En intensiv kurs för att du ska finna dina inre kvalitéer och leva dom. Kursen handlar om ditt liv, dina drömmar, sorger, rädslor och glädjeämnen. Du får lära dig vad du behöver släppa taget om och vad det är som håller dig tillbaka från att leva det liv du är ämnad för. Du utmanas att ta en djup titt på sådant som hindrar dig från att leva din inre sanning och ett liv i ljuset fyllt med kärlek, glädje, tillit, stillhet, sanning och visdom samt inre harmoni och frid. Kursen visar vägen till det tidlösa inom dig, det som du föddes till och med. Det som är din inre glädje och outsläckliga livsenergi.

Du kan nu välja ett helt nytt sätt att leva – som gör dig levande och vital. Det handlar om att du utgår från dig själv, det du vill och det som gör dig glad och som känns meningsfullt för dig. Glädjen och meningsfullheten är starka drivkrafter som föder kraft och handling. Går det lätt så är det rätt! Känns det rätt så är det rätt. Grunden i ditt liv är den du är, din medfödda och sanna natur och fallenhet. Lär dig använda det för att skapa dig det bästa liv som du vill ha. Det blir ett helt annat liv. Du kommer att lära dig hur du kan komma runt det som hindrar dig från att göra och må som du egentligen vill. Att hitta din vision, leva i nuet och skapa den framtid du vill ha. Jag välkomnar alla som vill utveckla och fördjupa relationen till sig själva.

Att hitta sin rätta livsväg handlar om ett nytt sätt att leva. Vem har sagt att livet ska vara jobbigt, tungt och trist? Att det ska vara en ständig kamp och plikt för att prestera och om du inte kämpar så är det inget värt? Glöm det för det är bara gammal, tråkig inprogrammering. Kämpar gör du inom elitsporten eller när du går emot din sanna natur och det liv du egentligen vill ha.

Det nya synsättet utgår från den du är, din medfödda natur och fallenhet ditt sanna jag, den som du är egentligen. Grunden i ditt liv är ju den du är, det du vill och det som gör dig glad och det som är meningsfullt. Glädjen och meningsfullheten är en stark drivkraft, vilken föder ytterligare kraft och handling. Var sann mot dig själv och du får ett helt annat liv! Kort sagt handlar det om att du etablerar en stark relation till dig själv. Det blir du stark av!

Du är det bästa redskapet i ditt liv. Satsa på dig själv, att utveckla dig och ditt inre Ledarskap och din Självkänsla. Då får du goda förutsättningar att lyckas. Samtidigt har du mycket att dela med dig av till omvärlden!

Jag vet vad jag talar om när det gäller att kämpa. Större delen av livet har jag levt i kampfasen för att jag trodde att det var det rätta. Inte heller var jag sann mot mig själv. Men nu har jag lämnat kampen och börjat leva – och det känns oerhört bra. Denna kurs föddes fram när jag själv lade om kursen helt i livet.

Oscar Wahlström

LIVSCOACHAKADEMIN KJELL HAGLUND

Vill varmt rekommendera Kjell Haglunds utbildning därför att utbildningen hade ett bra djup fast den bara var en vecka. Jag lärde mig oerhört mycket om mig själv och Kjell gav oss strålande verktyg att använda vid coachning. Jag själv använder mig av dessa verktyg och det har fungerat fantastiskt, även de klienter jag har coachat tycker det fungerar väldigt bra. Mycket gemenskap med likasinnade och mycket annat än bara coachning tillkommer. Funderar du på att köpa en utbildning tycker jag inte du ska tveka, jag gjorde det men det var en av de bästa val jag har gjort i mitt liv. Jag kommer definitivt köpa andra utbildningar av KJell till ett förmånligt pris!

Mia Scherp

LIVSCOACHAKADEMIN KJELL HAGLUND

Jag har gått flera av Kjell Haglunds utbildningar och är mycket nöjd. Jag har lärt mig att coacha mig själv och andra. Tänka utanför boxen och se möjligheter som jag inte såg innan. Jag gillar kursernas upplägg med variation mellan föreläsningar, enskilt arbete, coacha varandra, grupparbete och fysiska aktiviteter. Kjell har förmågan att skapa en härlig gruppdynamik på alla sina kurser och jag har många fina minnen och jag har träffat vänner för livet där. Rekommenderar dem varmt!

VAD BLIR RESULTATET AV DENNA KURS

Här är några exempel på resultat som du kan förvänta dig när du fullt ut går in i processen som denna utbildning innebär

Du kommer att kunna leva ditt liv mycket mer i linje med det som just du drömmer om – detta är fullt möjligt och helt inom räckhåll!
Du lär känna dig själv – din essens – vilket ger en inre trygghet som hjälper dig att stå stark i dig själv, med tydliga gränser och i kontakt med dina behov, även när det stormar omkring dig.

Du ”landar i dig själv” och hittar lugn och närvaro.

Du får ökad energi och vitalitet och känner dig otroligt levande.

Din stressnivå minskar eller försvinner helt.

Du stärker din Självkänsla

Du kommer i kontakt med dina känslor och kan därmed lösa upp inre blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv så som du vill.

Du får nycklarna till att skapa äkta och djupa relationer till andra människor.

Du hittar ett nytt sätt att förhålla dig till rädslor och försvar, som hjälper dig att kliva framåt i livet dit du vill, i stället för att stanna kvar i det som inte gagnar dig.

Du stannar upp, ser över dina mönster och ändrar riktning så att det blir som du vill på alla plan.

Du blir medveten om när du projicerar, förstår ditt eget ansvar och kan agera proaktivt i stället för reaktivt. Det gör att du får bättre förmåga att samverka och kommunicera – såväl att uttrycka dina egna behov som att lyssna på och ta in andra människor – både det som uttrycks med ord och på annat sätt.

Du skapar god kontakt med din kropp och får bättre förmåga att ta hand om din fysiska och psykiska hälsa, så att du mår riktigt bra även långsiktigt.

Du blir effektivare och bättre på att fatta beslut, eftersom ökad självkännedom ger dig större handlingskraft.

Du får hjälp att se dina begränsande tankar, föreställningar och mönster som får dig att känna dig otillräcklig och överprestera.
Händelser känns inte längre slumpmässiga, utan du förstår hur dina val, både medvetna och omedvetna, påverkar dig.

När du tar personligt ansvar får du makten över ditt liv!

HÄR ÄR UTMANINGEN

Varför är det då så svårt att leva så som vi egentligen vill? Jo, det beror på att vi i första hand styrs av våra gamla sanningar om hur livet måste, bör och ska var samt undermedvetna programmeringar och präglingar, vilket gör att livet på många sätt handlar om kamp och överlevnad snarare än lycka, harmoni och passion.

Faktum är att hela 95 % av alla beslut fattas av ditt undermedvetna och av dina inprogrammerade sanningar och om du inte är medveten om på vilket sätt det här sker kan det sabotera ditt liv i åratal – kanske under ett helt liv – ifall du inte bestämmer dig för att förändra detta.

Sanningen är den att du aldrig skulle bränna ut dig eller utsätta dig för ständig stress, inte heller hålla fast vid ett jobb där du inte trivs eller vid dåliga relationer, stoppa i dig skräpmat, skapa beroenden, eller något annat som du mår dåligt av, om du verkligen var i kontakt med dina känslor och fullt medvetet närvarande – om du använde ditt inre ledarskap. Så enkelt är det!

Jag tror att jag kanske har lösningen för hela ditt liv

För att kunna ta in något nytt i ditt liv behöver du förstå det med hela dig. Se det som något som du startar nu och utvecklar allt eftersom, som ett livsverk. Det finns som bekant ingen början och inget slut när det gäller utvecklingen av ditt personliga Ledarskap och inre styrka. Börja där du står och ta till dig det du behöver!

VILL OCH VÅGAR DU ANTA DEN HÄR UTMANINGEN

Känner du dig nyfiken på livet och din egen personliga utveckling, vågar du ta ett eget ansvar för ditt liv och är du redo för att ta nästa steg i ditt liv för att utvecklas till den du egentligen är.

Du har god reflektiv förmåga, dvs att du kan se dig själv ur ett större perspektiv och du förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv och ditt växande som människa.

Du är beslutsam och villig att gå utanför din trygghetszon, även om det ibland kan vara obekvämt.

Du är villig att vara ärlig mot dig själv, redo att släppa taget om gamla sanningar, mönster och blockeringar och lämna dina gamla hjulspår för att styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.

Du är beredd att investera i dig själv – tid, energi, fokus och pengar.
Du är nyfiken och öppen för att lyssna på och ta till dig ny kunskap, som kanske inte stämmer med det du fått lära dig tidigare – dvs lära nytt och lära om!

Du är motiverad och redo att ta dig förbi det som hindrar dig – och hitta lösningar på dina utmaningar – att du har bestämt dig för att du vill ha en förändring NU!

Du ser fram emot att gå in i en helt ny fas av ditt liv!

MEN om du inte är beredd att förändras – utan hellre vill hålla kvar vid dina gamla sanningar, präglingar och invanda mönster, inte är intresserad av att förstå varför du är som du är och lära dig mer om dig själv och andra (och få tillgång till HELA dig), om du inte vill ha djupare relationer till andra människor och om du inte vågar ta personligt ansvar för din hälsa, framgång och lycka – då är den här Kursen inte något för dig!

Är du redo att gå vidare? Då är nästa steg enkelt!

Om du läst så här långt känner du antagligen en pirrande längtan efter att ta steget som kommer att förändra ditt liv. Men det finns kanske tankar som: ”Det här låter för bra för att vara sant”, ”Jag är inte helt redo för detta”, ”Jag klarar nog av att göra förändringen själv”, ”Jag vet ju redan allt det här, vad mer finns att lära?”, ”Det är säkert för dyrt”, ”Det funkar inte just nu – jag har alldeles för mycket på gång så jag måste hitta rätt tillfälle” eller något liknande.

Men livet kan vara så mycket mer än att bara överleva. Livet kan vara alldeles fantastiskt! Vägen att ta dig förbi det inre motståndet är genom att lyssna på ditt inre ledarskap och på dig själv den du egentligen är, då du vet vad som är bäst för dig.

Jag har själv varit i den här situationen många gånger då ja klivit in i sammanhang som legat utanför min komfortzon, men ja skulle aldrig ha varit de person jag är i dag, utan dessa steg. Det är så ja lever mitt liv – genom att våga utmana mig själv och fortsätta växa och utvecklas hela tiden och jag är så tacksam över att få hjälpa andra att göra detsamma!

OM KURSEN

Detta är en 60 dagars Kurs, Dvs detta innebär att det finns en övning för varje dag i 60 dagar och denna övning tar ca 1-2 timmar med PW och Personliga Frågeställningar, samt Mindfulness övningar, Zen Mediation, 5 Elementens Qi Gong samt Power Qi Gong och Coaching

Vid anmälan så blir du inbjuden till en FB grupp där hela kursen ligger

Du får även en länk till en Dropbox där hela kursen ligger

Kostnad 850kr/månad

Det går även jättebra att dela upp kostnaden precis som du vill och har möjlighet till.

Anmälan

Anmälan och frågor till
Kjell Haglund 0733-280590

Kursledare

Kjell Haglund som har arbetat med sin egen och andras personliga utveckling i drygt 20 år. Han är Livscoach, Mentorcoach, Mental coach, Alternativterapeut, Stressterapeut, Meditationslärare, Qi instruktör KBT & ACT Coach samt, Avspänningspedagog, Andningspedagog, Författare, Föreläsare, Utbildnings annordnare, Kursannordnare m.m

more

Time

(Tuesday) 12:00 - 12:00

Location

Rua de Palmeira

Rulla till toppen